Eda Ece'den Nesrin Cavadzade açıklaması: Diziye veda mı ediyor?

Üç sezondur “Yasak Elma” dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, özel hayatıyla ilgili çıkan hangi iddialara ateş püskürdü?

Üç sezondur “Yasak Elma” dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, Bebek’te bankamatik’ten para çekerken kameralara takıldı. Güzel oyuncu pandemi ortamında dizi çekmenin zorluklarından bahsetti. Eda Ece set dışında kendisine ayıracak pek fazla zamanının kalmadığını söyledi.

“Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade’nin “Bir Başkadır” adlı dijital dizide total seyircisine küfür ettiği sahne yapımcısını kızdırmıştı. Cavadzade’nin diziden ayrılmasına karar verilmiş ancak Şahika karakterinin senaryodaki ağırlığı ve Eda Ece ile Şevval Sam’ın da araya girmesiyle beraber yaşanan kriz tatlıya bağlanmıştı.

Öte yandan Eda Ece’nin geçen aylarda barıştığı basketbolcu Buğrahan Tuncer’le Ulus’ta ev tuttuğu öne sürülmüştü. Daha önce sık sık çevresine yardım ederken görüntülenen ünlü oyuncu, bir mendil satıcısını da geri çevirmedi. Eda Ece hayranlarını kırmadı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü oyuncu, “Buğrahan Tuncer’le ilişkiniz devam ediyor mu?” sorusunu ise yanıtsız bıraktı.