Michael Schumacher hakkında ilginç açıklama

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in sağlık durumu sır gibi saklanırken ilginç bir açıklama eski dostu Jean Todt'tan geldi. 76 yaşındaki Todt; "Michael ile birlikte Formula 1 yarışlarını izliyoruz." dedi.

Michael Schumacher hakkında ilginç açıklama

Eski FIA başkanı Jean Todt’un söylediğine göre Michael Schumacher halen F1 ile ilgileniyor ve evinden yarışları izlemeye devam ediyor.

Yedi kez dünya şampiyonu olan efsanevi sürücü, Aralık 2013’te geçirdiği bir kayak kazasının ardından tıbbi yapay komaya sokulmuştu. Eylül 2014 tarihinde ailesinin Geneva Gölü’ndeki evine getirilmişti ve tıbbi bir ekip şu anda eşi Corinna’ya bakımı için yardımcı oluyor.

Schumacher’in tıbbi durumu ailesinin isteği üzerine gizli tutuluyor. Todt ve ünlü yarışçı, Schumacher’in 2000 ve 2004 yılları arasında arka arkaya beş kez dünya şampiyonluğu kazandığı Ferrari’de başarılı bir ilişkiye sahipti.

Kazadan bu yana basında hiç görülmeyen Schumacher hakkında nadir bir güncelleme veren Todt, arada onu ziyaret ettiğini ve beraber F1 yarışlarını izlediklerini söyledi.

76 yaşındaki Todt, Alman TV kanalı RTL ile yaptığı görüşmede “Michael’ı özlemiyorum, onunla görüşüyorum” dedi ve devam etti: “Evet, bu doğru, Michael ile beraber yarışları izliyorum. Ama yine de, sanırım eskiden beraber yaptığımız şeyleri özlediğimi söyleyebilirsiniz.”

Bu açıklama oldukça ilginç. Ancak resmi bir açıklama yapılmadığı için, kesin bir kanıya varmak ne yazık ki mümkün değil.