Ege üzerinden Türkiye’ye hızlıca girdi! Birinci dalga durmak bilmeden İstanbul’a ulaştı. 2’incisi çok daha beter

Türkiye’ye Ege üzerinden gelen kütle hızını kesmeyerek İstanbul’a kadar ulaştı. Birinci dalgası gelen kütle, ikinci kez gelecek. En zor şeyleri yaşatacak olan kütleye karşı uyarı da yapıldı.

Ege üzerinden Türkiye’ye hızlıca girdi! Birinci dalga durmak bilmeden İstanbul’a ulaştı. 2’incisi çok daha beter

Türkiye’de değişkenlik gösteren hava durumu hakkında meteorolojik kaynaklardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda sosyal medya platformu X’te yer alan Hava Forum isimli hesaptan Türkiye’ye Ege üzerinden giriş yapan Afrika tozları hakkında uyarı yapıldı.

2.DALGA GELİYOR

Tozların İstanbul’a ulaştığı belirtilen açıklamada 2.kez Afrika tozlarının megakente giriş yapacağı kaydedildi. Bu tozların en çok etkileyeceği günün Çarşamba olacağı belirtildi.

Ege üzerinden Türkiye’ye hızlıca girdi! Birinci dalga durmak bilmeden İstanbul’a ulaştı. 2’incisi çok daha beter - Resim : 1

"EN BERBAT GÜN ÇARŞAMBA"

Yapılan paylaşımda, “Afrika tozları İstanbul'a ulaştı. Bu gece yarısı çok daha yoğun 2. dalga Afrika tozları megakente giriş yapacak. Tabiri caizse en berbat gün çarşamba…” ifadelerine yer verildi.

Ege üzerinden Türkiye’ye hızlıca girdi! Birinci dalga durmak bilmeden İstanbul’a ulaştı. 2’incisi çok daha beter - Resim : 2