Love Island yarışmacıları o anları paylaştı! Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisi önce göğüslerini...

Tüm dünyada ilgi ile izlenen Love Island 2022 yarışmasının kazananı Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yarışmadan sonra en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Cülcüloğlu'nun yarışmadaki flörtü Davide Sanclimenti'nin paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

Love Island yarışmacıları o anları paylaştı! Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisi önce göğüslerini...

İngiltere'de yayınlanan ve tüm dünyada popüler hale gelen Love Island 2022 yarışması final yaptı. Yarışmanın kazananı cinsel ilişki itirafıyla ortalığı sallayan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu olmuştu. Yarışma sonrasında gözde isimler arasında yer alan Cülcüloğlu, New York'da moda haftası etkinlikleri kapsamında da podyuma çıktı.

Yarışmacının sevgilisinden olay hareket!

Yarışmanının bir diğer kazananı olan Davide Sanclimenti, sevgilisi Ekin Su Cülcüloğlu'nun başarısını yaptırdığı bir pasta ile kutladı. Davide Sanclimenti, Ekin Su Cülcüloğlu'na benzer bir pasta yaptırdı. Pastayı gören Cülcüloğlu şaşkınlığını gizlemedi. 

O anları sosyal medyada paylaştılar

Love Island'ın sevilen çifti her paylaşımıyla olay olmaya devam ediyor. Yarışma sonunda tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen Ekin Su Cülcüloğlu, sevgilisinin yaptırdığı pastayı takipçileriyle paylaştı. Pastanın her detayını gösteren Cülcüloğlu, en son sevgilisinin pastayı yediği bir videoyu paylaştı. Videoda Davide Sanclimenti'nin pastada ilk göğüsleri ısırdığı anlar dikkat çekti.

Love Island yarışmacıları o anları paylaştı! Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisi önce göğüslerini... - Resim : 1

Love Island yarışmacıları o anları paylaştı! Ekin Su Cülcüloğlu'nun sevgilisi önce göğüslerini... - Resim : 2