Ekrem İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: İstanbulluların bu görevini emir kabul ediyorum

31 Mart yerel seçimlerine yönelik ilk kez konuşan Ekrem İmamoğlu, "Dayanışmalı belediyecilikte tam yol ileri görevini aldık. Daha güçlü adımlar atma görevi verdi bu seçim bize. İstanbulluların bu görevini emir kabul ediyorum." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: İstanbulluların bu görevini emir kabul ediyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin mevcut adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sizlerle paylaştığım süreçten bu yana seçimin son anlarına yaklaşmış durumdayız. 1 milyon farkla birinci durumdayız. AK Parti'nin adayı Kurum ile aramızdaki fark yüzde 9. Beyoğlu, Bayrampaşa, Silivri, Eyüpsultan, Üsküdar, Tuzla ilçelerimizde öndeyiz.

Sürecin henüz bitmediğini bu noktada tutanakların teslim edilmediğini, takibinin en sıkı şekilde yapılması gerektiğini iletmek istiyorum. Tüm başkan adaylarımıza ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Hala sandıklarda görevlerini devam ettiren arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Bu zor süreçte yardımcım olan aileme çok teşekkür ederim. Bu seçimde de büyük manevi güç katan herkese teşekkür ederim. Dualarınız kabul oldu. Mitinglerin en ön saflarından olan çocuklarımıza teşekkür ederim.

Seçmen ne mesaj verdi ne görev verdi diye anlamakla yükümlüyüz bu seçimle birlikte. Milletin sandıkta verdiği cevabı anlamakla görevliyiz. Dayanışmalı belediyecilikte tam yol ileri görevini aldık. Daha güçlü adımlar atma görevi verdi bu seçim bize. İstanbulluların bu görevini emir kabul ediyorum."