Elon Musk'tan Twitter için bir karar daha! Sınırlama geliyor...

Twitter'dan kullanıcılarını çileden çıkaracak bir kısıtlama daha geliyor. Sosyal medya platformu, bu sefer de doğrudan mesaj (DM) özelliğine el atarak kısıtlama getirmeyi hedefliyor.

Elon Musk'tan Twitter için bir karar daha! Sınırlama geliyor...

Popüler sosyal medya ağı Twitter, Elon Musk tarafından alınmış ve birçok çalışanın işten çıkarılmasına sahne olmuştu. Bu durumdan sonra Twitter'da birçok radikal karar alınmış ve bunların arasından en çok ses getireni mavi tik'in ücretli bir şekilde satın alınabilmesi olmuştu.

YENİ SINIRLAMA GELİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'da Tweet görüntüleme sayısına sınırlama getirilmişti. Yeni hesaplar, normal hesaplar ve Blue aboneliği olan hesaplara farklı sınırlandırılmalar getirilmiş ve Twitter kullanıcıları tarafından bu durum tepkiyle karşılanmıştı.

Twitter yaptığı açıklamada bu sefer de mesajlara sınırlandırma getireceğini duyurdu.

TWİTTER BLUE KULLANMAYA DAVET ETTİ

Twitter Destek, geçtiğimiz gün paylaştığı bir tweet'te platformun doğrudan mesajlarda spam'i azaltma çabaları kapsamında yakında birtakım değişiklikler uygulanacağını duyurdu.

"Doğrulanmamış hesapların gönderebilecekleri DM sayısında günlük sınırlamalar olacak" açıklamalarında bulunan Twitter, kullanıcıları abonelik hizmeti ile Twitter Blue'ya kaydolmaya davet etti.