Emeklilere 20 bin TL verilecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi vermişti! Ay sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında müjdeyi vermişti. Emeklilere yönelik nakit kampanyası için başvuruların başladığı duyuruldu. Kamu bankaları tarafından 20 bin TL'ye kadar nakit para verilecek. İşte detaylar...

Emeklilere 20 bin TL verilecek! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi vermişti! Ay sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayında açıklanan ve emekli vatandaşların ekonomik sıkıntılardan dolayı doğan nakit ihtiyacını karşılamak için hazırlanan kampanyaya başvurular başladı. Kamu bankaları tarafından 20 bin TL'ye ihtiyaç kredisi sağlanacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuru sonrasında kamu bankaları olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli kredi kampanyaları düzenlendi. Bu kampanyalar ile emeklilere nakit para verileceği bildirildi.

Anında 20 bin TL alınacak

Devlet destekli olarak verilecek emekli ödemelerinde Kredi kullanacak olan vatandaşların 20 bin TL’ye kadar onay almaları durumunda başvurularını gerçekleştirmeleri ile birlikte aynı gün içinde hesaplarına yatacağı paylaşıldı. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almanız durumunda sizlere ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak maaşlarınızı bu bankadan almıyorsanız maaş taşıma işlemleri sonrasında bankanın kendi yapmış oldukları Kredi kampanyalarına katılarak işlem yapılabileceği bildirildi.

Vade detayları

Konu ile ilgili olarak emekli maaşını aldığınız banka üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Bu doğrultuda emeklilere 20 bin liraya kadar nakit para veriliyor. 20.000 TL’ye kadar kredi onayı almanız durumunda 36 ay vadeli 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli olarak kullanılabileceği paylaşıldı.

Mobil uygulamadan başvuru

Tüm bunlarla beraber emekli maaşı aldığınız bankanın mobil uygulamaları üzerinden başvuru yapılabilir. Başvuru kabul edildiğinde ise internet bankacılığı aracılığı ile anında hesabınıza paranızı aktarabilirsiniz.