Emeklilere MÜJDE! 10-15 bin TL daha da fazla promosyon alabilir! Tüketiciler Birliği Başkanı açıkladı!

Emekli promosyon ödemeleri gündemden düşmüyor. Promosyon ücretleri 8 bin TL 'yi aşarken Tüketiciler Birliği Genel Başkanından açıklama geldi. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Bakanlık, 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir" dedi.

Emeklilere MÜJDE! 10-15 bin TL daha da fazla promosyon alabilir! Tüketiciler Birliği Başkanı açıkladı!

Emekli promosyon ödemeleri gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Devlet bankaları ödemeler konusunda istikrarını korurken, özel bankalar promosyon ücretlerinde artış, emeklilere özel kampanyalar ile adeta birbirleri ile yarışmaya devam ediyorlar. Emeklilere promosyon ücreti vermek için bankalar kampanyalarına devam ederken, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin’den önemli bir açıklama geldi. Şahin, “Bakanlık, 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir” dedi.

‘Müşterilerin gitmemesi için…’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, emekli maaşına haciz konamayacağını bu yüzden bankaların müşterilerinin gitmemesi için maaşlarına bloke koyduğunu söyledi. Emekliler daha yüksek promosyon veren bankalara geçmek istiyorlar fakat mevcut bankaları da emekli müşteri kaybetmemek için maaşlara bloke koyarak müşterilerini bu şekilde tutma yoluna gitti.

‘Emekliler daha fazla promosyon alabilir’

Bakanlığın çalışmasıyla birlikte emeklilerin eline 10-15 bin TL fazla promosyon geçebileceğini belirten Şahin, “Bazı kurumlarda 30-32 bin TL’ye çıkan promosyon görüşmelerinin olduğunu duyuyoruz. Bunun sebebi ne? 12 bin çalışanın olması. Burada 12 milyon emekli var. Bakanlık; 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir” diye konuştu.