Emina Jahovic Mustafa Sandal'a savaş açtı: 26 aydır nafaka ödemiyor

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, 26 aydır nafaka ödemediği için hakkında icra takibi başlattığı eski eşi Mustafa Sandal’la ilgili neler söyledi?

Haziran 2018’de 10 yıllık evliliklerini noktalayan Mustafa Sandal ile Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic nafaka yüzünden karşı karşıya geldi. Mustafa Sandal, imzaladığı boşanma protokülünde Emina Jahovic'e memleketi Sırbistan’dan 250 bin euro'luk bir ev almanın yanı sıra eski eşine ayda 15 bin TL, oğulları Yaman ve Yavuz’a da 10 bin TL nafaka ödemeyi kabul etmişti. Ünlü popçu, ayrıca çocuklarının tatil ve sağlık masraflarının yanı sıra özel ihtiyaçlarını karşılamayı da taahhüt etmişti.

Ancak Emina Jahovic, geçen zaman diliminde Mustafa Sandal’ın yaptığı anlaşmaya sadık kalmadığını ve 26 aydır nafaka ödemediğini açıkladı. Sırp şarkıcı yakın zamanda bir soğuk çay markasının reklam kampanyasında rol alan eski eşi Mustafa Sandal hakkında icra takibi başlattı.

Son olarak Melis Sütşurup’la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Mustafa Sandal ise geçen haftalarda eski eşi Emina Jahovic’le arasında gerginlik olmadığını savunmuştu ama gerçek tam tersi çıktı.

Şubat ayı başında çocuklarıyla beraber korona virüse yakalandığını açıklayan Emina Jahovic, cuma günü Bebek’te kameralara takıldı. Sırp şarkıcının hastalığı ağır geçirdiğini söylediği halde maskesiz gezmesi dikkat çekti. Şu günlerde sadece sağlık sorunlarıyla ilgilendiğini belirten Jahoviç, eski eşi Mustafa Sandal’la ilgili konuşmak istemedi.