Emina Jahovic otel ekstralarını ödemediği iddiasına ne yanıt verdi?

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic önceki yıl boşandığı iki çocuğunun babası Mustafa Sandal’la küs mü?

Mustafa Sandal’dan önceki yıl boşanan Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic’in hakkında ortaya atılan bir iddia sosyal medyada çok konuşuldu. Bir otel çalışanı Jahovic’in her yaz ailesiyle beraber tatil yaptığı Göcek’te bir işletmede ekstra harcamalarını ödemediğini öne sürdü. Ünlü şarkıcı son olarak Etiler’de bir AVM çıkışı görüntülendi.

Koşarak arabasına binen Emina Jahovic, hakkındaki iddiayla ilgili konuşmak istemedi. Ünlü şarkıcı ertesi gün yine aynı AVM’de kameralara yansıdı. Geçen aylarda kendi güzellik markasını piyasaya çıkaran Emina Jahovic, geri dönüşlerden çok memnun olduğunu söyledi.
Jahovic otel ekstralarını ödemediği yönündeki iddiaya çok şaşırdığını belirtti. Geçen haftalarda Sırp şarkıcının “Bana artık Mustafa Sandal’ın eski eşi demeyin” şeklinde sitem ettiği de öne sürülmüştü.

Bir aksesuar mağazasına giren Emina Jahovic daha sonra uzun süre alışveriş yaptı. Çıkışta ise neşeli olduğu görülen Jahovic, pandemi sürecini çalışarak geçirdiğini söyledi. Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal’la küs olduğu iddiasına açıklık getirdi.

İki çocuk annesi olan şarkıcının, Sırbistan’da katıldığı bir televizyon programında “Yaman ve Yavuz için hep en iyisini istedik. Uzun süre kimseye güvenemedik. Bu nedenle ilk bir buçuk yılda tam 30 dadı değiştirdik” dediği gündeme gelmişti.