En iyi 60 genç arasındaydı! Premier Lig ekibine transfer olan genç yıldızdan üzen haber! Futbolseverler adeta kahroldu

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor’dan İngiltere Premier Lig ekibi Brentford’a transfer olan 18 yaşındaki Yunus Emre Konak talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sağ üst adale tendonu kopan futbolcu 4-5 ay sahalardan uzak kalacak. Genç futbolcu böylece sezonu kapattı. Genç futbolcudan gelen haber, futbolseverleri kahretti.

En iyi 60 genç arasındaydı! Premier Lig ekibine transfer olan genç yıldızdan üzen haber! Futbolseverler adeta kahroldu

The Guardian'ın hazırladığı "Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç yeteneği" listesinde yer alan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, devre arası transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Brentford’a bonuslarla beraber 5 milyon Euro’ya transfer olmuştu.

En iyi 60 genç arasındaydı! Premier Lig ekibine transfer olan genç yıldızdan üzen haber! Futbolseverler adeta kahroldu - Resim : 1

TENDONU KOPTU

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’ye giden ve takım arkadaşlarıyla tanışan genç futbolcudan kötü bir haber geldi. Salim Manav’ın haberine göre Yunus Emre Konak'ın sağ üst adele tendonu koptu. Yunus Emre 4-5 ay sahalardan uzak kalacak.

En iyi 60 genç arasındaydı! Premier Lig ekibine transfer olan genç yıldızdan üzen haber! Futbolseverler adeta kahroldu - Resim : 2

SEZONU KAPATTI

Ameliyat olacak olan genç futbolcu sezonu kapatacak. Genç futbolcudan gelen haber, futbolseverleri kahretti. 

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 1.8 milyon euro olarak gösterilen Yunus Emre Konak, bu sezon Sivasspor formasıyla 17 maça çıktı, 1 asist yaptı.