“En korktuğum şey aldatılmak" diyen ünlü oyuncu Feyza civelek, kendi boynuzunu kendi taktı!

Adını Feriha Koydum dizisiyle tanındıktan yıllar sonra sonra, 21 kilo veren ve bambaşka bir görünüme kavuşan Feyza Civelek sosyal medyada yapılan acımasız yorumlara da isyan etti. “En korktuğum şey aldatılmak" diyen ünlü oyuncu, esprisiyle güldürdü.

“En korktuğum şey aldatılmak" diyen ünlü oyuncu Feyza civelek, kendi boynuzunu kendi taktı!

Adını Feriha Koydum dizisiyle tanındıktan yıllar sonra sonra, 21 kilo veren ve bambaşka bir görünüme kavuşan Feyza Civelek, yaz tatili için Çeşme’yi tercih etti.

Sektörde kilolu bir oyuncu olmanın zorluklarını en çok kendisinin yaşadığını vurgulayan Civelek, sosyal medyada yapılan acımasız yorumlara da isyan etti.

"Kiloluyken bana da travmatik yorumlar yapılıyordu"

Genç oyuncu, “Sosyal medyada kilosu biraz fazla olan insanlara çok acımasız davranıyorlar, psikolojik şiddete uğruyoruz. Ben kiloluyken bana da travmatik yorumlar yapılıyordu. Bazen insanlar, karşısındakilerin psikolojisini hiç düşünmeden davranıyor. Birkaç gündür Deniz Seki’nin fotoğraflarının altına yapılan yorumları görüyorum.

"Aşağılamaya devam ediyorlar"

Zayıfladı ve gayet dişi bir görüntüsü var. Buna rağmen body shaming’e uğruyor ve aşağılamaya devam ediyorlar. Aynı olayları yaşayan biri olarak ve bir kadın olarak Deniz Seki ile dayanışma içerisindeyim. Asla bunları takmasın. Bizim zekamız, duruşumuz, insanlığımız yeter. Ayrıca kendimizden yana mutluyuz, çok da güzeliz de” yorumunu yaptı.

“En korktuğum şey aldatılmak" diyen ünlü oyuncu Feyza civelek, kendi boynuzunu kendi taktı! - Resim : 3

"Kendi boynuzumu kendim takıyorum”

Boğa şeklindeki ilginç gözlüğüyle de dikkat çeken Feyza Civelek, “En korktuğum şey aldatılmak. O yüzden totem yapıyorum ve kendi boynuzumu kendim takıyorum” diyerek konuya esprili bir dille yaklaştı.

“En korktuğum şey aldatılmak" diyen ünlü oyuncu Feyza civelek, kendi boynuzunu kendi taktı! - Resim : 5