Enkaz üzerinde poz veren Itır Esen, tepkilere dayanamadı!

Itır Esen, AKUT ile ortak bir projede bir araya geldi. Enkaz üzerinde oldukça şık bir elbise ile objektiflere poz veren Itır Esen eleştiri oklarının hedefi haline gelirken sosyal medyada 'Böyle farkındalık olur mu?' yorumları yapıldı.

Miss Turkey 2017 yarışmasında tanınan ve bir dönem adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen, AKUT Vakfı ile farkındalık yaratmak adına deprem projesi için bir araya geldi.

Itır Esen'in enkaz üzerinde adeta podyumdaymış gibi poz vermesi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları 'Böyle farkındalık mı olur?' derken bazı sosyal medya kullanıcıları 'Bu kızı kimse uyarmıyor mu?' gibi yorumlarda bulundu.

Geri adım attı

Itır Esen, dahil olduğu projenin tepki çekmesi üzerine yaptığı paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırarak geri atmak zorunda kaldı.

Itır Esen’in, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Miss Turkey birinciliği ve tacı elinden alınmıştı. Itır Esen’in, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Miss Turkey birinciliği ve tacı elinden alınmıştı.