Erden Timur, gönülleri fethetti! Şampiyonluk kupasını Haldun Üstünel’e götürdü! “Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım”

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, sarı kırmızılı takımın kazandığı şampiyonluk kupasını sağlık sorunları yaşayan, camianın önde gelen isimlerinden Haldun Üstünel’e götürdü. Üstünel, kupayı kendisine getiren Erden Timur’a teşekkür etti.

Erden Timur, gönülleri fethetti! Şampiyonluk kupasını Haldun Üstünel’e götürdü! “Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım”

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon tamamladı. Sarı kırmızılı takım 23.kez mutlu sona ulaşırken söz konusu başarı tüm camiayı ve taraftarları mutlu etti.

Kazanılan başarı sonrası sarı kırmızılı yönetimin önemli isimlerinden olan Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, takdir toplayan bir harekete imza attı.

Erden Timur, gönülleri fethetti! Şampiyonluk kupasını Haldun Üstünel’e götürdü! “Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım” - Resim : 1

“BENİ ONURLANDIRDIN, ÇOK MUTLU ETTİN”

Timur, kazanılan şampiyonluk kupasını sağlık sorunları yaşayan camianın önde gelen isimlerinden olan Haldun Üstünel’e götürdü.

Üstünel, Timur’a teşekkür ederek, “Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım. Yolun açık, bol kupalı olsun güzel kardeşim. İçim çok rahat” dedi.

Erden Timur, gönülleri fethetti! Şampiyonluk kupasını Haldun Üstünel’e götürdü! “Beni onurlandırdın. Çok mutlu ettin. Unutmayacağım” - Resim : 2