Erden Timur’u duygulandıran anlar! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, deprem bölgesindeki yaşadıklarını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Timur, “'Ben 8-10 yıldır söylerim. Kendin çocuğun gibi başkasının çocuğunu düşünür müsün? Ben yapmak isterim. 10 ve 6 yaşında çocuklarım var. Duygulandım, insanın en güzel anları çocuklarıdır. Deprem bölgesinde çok insanın hayatını düzelteceğiz” dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Bloomberg TV'de Aslı Şafak İle İşin Aslı programına konuk oldu.

Türkiye’de 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri hakkında konuşan Erden Timur, deprem bölgesinde yaşadıklarını anlatırken duygulandı. Timur, deprem felaketinde ailesini kaybeden çocukların başka aileler tarafından sahiplenilmesine değinerek, ''Ben 8-10 yıldır söylerim. Kendin çocuğun gibi başkasının çocuğunu düşünür müsün? Ben yapmak istiyorum. Tam yapamıyorum 9.5 ve 5.5 yaşında çocuklarım var” dedikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

Erden Timur’u duygulandıran anlar! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Resim : 1

"DUYGULANDIM, İNSANLARIN EN GÜZEL ANLARI ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ"

Timur, duygulanmasına değinerek, “Duygulandım, insanın en güzel anları çocuklarıyla ilgili” dedi.

Erden Timur’u duygulandıran anlar! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Resim : 2

"DEPREM BÖLGESİNDE ÇOK İNSANIN HAYATINI DÜZELTECEĞİZ"

Timur, “Deprem bölgesinde pek çok insanın hayatını düzelteceğiz. Futbolcu hep konuşuyoruz ama başka insanlarda var. En güncel depremdi. Kendi çocuklarınıza gösterdiklerinizi başkalarının çocuklarında göstermelisiniz'' ifadelerini kullandı.