Eren Erdem Şaban Sevinç’e özür diletmeye çalıştı! tv100 stüdyosunda sesler yükseldi

tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Eren Erdem ve Şaabn Sevinç arasında gerginlik yaşandı. Eren Erdem, Sevinç’in sözleri sonrası özür diletmeye çalıştı. tv100 canlı yayınında sesler yükselirken kısa süreli gerginlik yaşandı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, TÜRKAD Başkan Yardımcısı Av. Cem Kaya, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milletvekili Eren Erdem, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu.

tv100’ün gündemi belirleyen programı Eşit Ağırlık’ta Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı ve 26. Dönem Milletvekili Eren Erdem arasında sesler yükseldi.

Eren Erdem, canlı yayında Şaban Sevinç’e özür diletmeye çalıştı.

"EREN ERDEM, ÖRGÜT HAKKINDA BİLDİKLERİNİ SÖYLEMİYOR"

Şaban Sevinç, 35 yıldır CHP’yi izlediğini belirterek, “Eren Erdem, Sayın Kılıçdaroğlu tarafından milletvekili yapılmadığı için çok ağır bedel ödedi ve cezaevine girdi” dedi.

Şaban Sevinç, “Örgütlere bakıldığında üyeler yığılmadır. Bunu da herkes bilir. Eren Erdem, popülizm yaptığı için seçimden sonra kurultay olacağını düşündüğü için Eren Erdem, örgüt hakkında bildiklerini söylemiyor. Şimdi popülizm yapar, örgüt şöyledir böyledir diye… ” ifadelerini kullandı.

"SEVİNÇ'İN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTİYORUM"

Eren Erdem ise tv100 canlı yayınında Şaban Sevinç’in sözleri sonrası, “Şaban Sevinç’in bütün örgüt üyelerinden özür dilemesini istiyorum. Bakın bu hakarettir, Şaban Bey, şu an CHP örgütlerine ve üyelerine hakaret ediyor” sözleriyle karşılık verdi.

İkilinin sözleri sonrası stüdyoda kısa süreli gerginlik yaşandı ve sesler yükseldi.