ERG İnşaat'ın usulsüzlükleri! Ertuğrul Özkök: Bu sorulara cevap verilmeli

tv100'de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök, ERG İnşaat ile ilgili İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelttiği 12 soruyla ilgili "Bu soruların cevap verilemediği ihale eleştirilir. Bu sorulan soruların hepsi gerçekçi ve partilere oy veren vatandaşların bilme hakkına sahip olduğu bilgiler bunlar." dedi.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuldu. tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın gündeme getirdiği ERG İnşaat'ın usulsüzlükleri programda masaya yatırıldı.

Ek ödeneğe tepki
ERG İnşaat'ın  dolar/Euro paritesindeki değişim gerekçe gösterek 1,5 milyon Euro ek ödenek istemesiyle ilgili Özkök "Burada 2 milyar euroluk bir ihale yaptın ve ondan sonra ‘Ben bunu yapamayacağım, 1,5 milyar euro daha istiyorum’ dersen bu ihaleye 3,5 milyar euro fiyat vermişsin demektir." dedi. 

 "Bu soruların cevap verilemediği ihale eleştirilir"
İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelttiği ihale sorularıyla ilgili ise Özkök "Bu soruların cevap verilemediği ihale eleştirilir. Bu sorulan soruların hepsi gerçekçi ve partilere oy veren vatandaşların bilme hakkına sahip olduğu bilgiler bunlar." ifadelerini kullandı.