Eriklitepe Tabiat Parkı beyaz karlar altında kaldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı'na sabahın erken saatleri ile mevsimin ilk karı yağdı. Gölcük'ün önemli turistik merkezlerinden birisi olan Eriklitepe Tabiat Parkı'na yağan kardan sonra Tabiat Parkı eşsiz doğal güzelliği ile herkesi büyüledi.

Eriklitepe Tabiat Parkı beyaz karlar altında kaldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, mevsimin ilk karı ile beyaz örtü altına girdi. Gölcük'ün sevilen turistik alanlarından birisi olan Eriklitepe Tabiat Parkı karlar altında kalan güzelliği ile gören herkesi büyüledi. 

KARLAR ALTINDA KALAN TABİAT PARKI GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLEDİ

Gölcük’ün en yüksek noktasındaki konumu ile turizme açılan önemli penceresi olan Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı. Yeşilin her tonunu içinde barından tesisler, ilk kar yağışı ile beyaz örtünün doğal güzelliğini yansıtmaya başladı.

Kış aylarında uzun süre kar altında kalmasıyla doğa ile iç içe zaman geçirmek isteyen vatandaşların uğrak yeri haline gelen Eriklitepe’ye yağan ilk kar doğa turizmi meraklılarını sevindirdi.

 

Eriklitepe Tabiat Parkı beyaz karlar altında kaldı - Resim : 1