Cesedini parçalayıp pencereden attı

Erkek arkadaşı genç kızı vahşice katledip vücudunu parçalara ayırdı. Genç kızın 12'inci kattan atılan kafası aşağıda oyun oynayan çocukların önüne düştü. İşte korkunç olayın detayları...

Cesedini parçalayıp pencereden attı

19 yaşındaki genç kızı doğduğu andan itibaren zordu. Ailesi onu istememiş ve yetimhaneye vermişti. Böyle büyümeye başladı zorlu hayatın içerisinde. Ardından büyükannesi ona sahip çıktı ve yanına aldı. Birlikte yaşamaya başladılar. Çalışıp para kazanması gerekiyordu ancak bunu yapması hiç kolay değildi.

Zorlu yaşam koşullarında bir striptiz kulübünde çalışmaya başladı. Bu yolu istekli olmasa da seçmek zorunda kalmıştı. Kendisine ve büyükannesine bakmak zorundaydı. Bir süre sonra bir sevgilisi oldu. İlk zamanlar her şey güzel giderken bir anda şiddet görmeye başladı. Sevgilisinden korktuğu için kimseye bir şey diyemiyordu.

Yine bir tartışma sırasında erkek arkadaşı cinnet getirdi ve genç kıza hunharca saldırmaya başladı. Aldığı bıçak darbeleriyle bir anda yere yığılan genç kız bir daha kalkamadı. Cani erkek arkadaşı ise öfkesini alamamış halde saldırmaya devam ediyordu. Eline geçirdiği büyük bıçakla sevgilisinin cansız bedenini parçalamaya başladı. Genç kızın büyükannesi ile 12'inci katta yaşadığı daire vahşi cinayetin izleriyle kaplanmışken, vücudundan kopardığı kafasını pencereden aşağıya fırlattı.

O sırada aşağıda bulunan çocuklar önlerine düşen genç kızın kafasını görünce büyük bir şok yaşadı. Olayın gördü tanığı çocukların anlattıkları da kan dondurdu: Önce kanlı parçalar aşağıya düşmeye başladı. Son olarak da kafası düştü. Ne yapacağımızı bilemedik ve kaçmaya başladık. Hepimiz çok korkmuştuk.

38 yaşında olduğu belirlenen sevgilinin aynı binada daire kiraladığı ortaya çıkınca evinde gözaltına alındı ve tutuklandı. Arkadaşları henüz 19 yaşında olan Elizaveta'nın yetimhanede ve büyükannesinin yanında büyümesine karşın sevgi dolu bir insan olduğunu söyledi.

Yine genç kızın yakın arkadaşları cenazenin defin işlemleri için para olmadığı için ne yapacaklarını bilmediklerini söylerken, Rus polis ekipleri yaşanan olay sonrası detaylı incelemelerin devam ettiğini bildirdi.