Sevgilisine sorduğu soru viral oldu

Genç kadın özel döneminde olduğu için markete giden sevgilisinden tampon istedi. Markette kararsız kalan adam fotoğraf çekip sordu: Limon mu istersin, lime mı? Soru sosyal medyada viral oldu.

Sevgilisine sorduğu soru viral oldu

Erkeklerin kadınların dünyasına aslında ne kadar yabancı bir kez daha ortaya çıktı. Kendisine tampon alması için markete gönderdiği sevgilisinin marketten kafası karışınca kendisine yolladığı fotoğrafı ve altına yazdığı soruyu sosyal medyada paylaşan kadın erkeklerin 'hiç anlamadığı konular'ı gösterdi.

Özel döneminde olduğu için sevgilisinden tampon isteyen kadın sevgilisini markete gönderdi. Adam iki farklı ürün görünce kafası karıştı ve Limon mu? Lime mı? diye sordu. Fotoğrafta iki farklı paket görünüyordu. Adam bu paketlerin limonlu ya da limelı olduğunu düşündü.

Brogan Paget adındaki kadın, sevgilisinin WhatsApp'tan yolladığı mesajın ekran görüntüsünü alarak Twitter adresinden paylaştı: Erkek arkadaşından tampon satın almanı istediğinde...

Brogan'ın mesajının altına binlerce yorum yapıldı ve gönderisi 920 bin kez beğenildi. 136 binden fazla ReTweet edilen gönderi sosyal medyada viral oldu. Bazıları, "En azından denemiş" derken, diğer erkekler gibi konuya yabancı olanlar, "Farklı tatlar var mı?" diye sordu.

Gönderinin altına yorum yapan erkeklerin büyük bölümü, "Bunların farklı tatları mı var?" diye sorarken bir çok kadın eğlenceli mesajlar attı.