Erman Toroğlu'nun 34 yaş küçük genç eşi ilk kez konuştu! İşte gerçek yaşı

Erman Toroğlu ve genç eşi avukatı Ezgi Yavuz ile evliliği magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Erman Toroğlu'nun 34 yaş küçük aşkı diye ilan edilen Ezgi Yavuz ilk kez yaşını açıkladı.

Erman Toroğlu'nun 34 yaş küçük genç eşi ilk kez konuştu! İşte gerçek yaşı

Ekranlarda yaptığı yorumlar ve yazıları ile çok konuşulan Erman Toroğlu'nun avukatı Ezgi Yavuz ile evliliği magazin gündemini sallamıştı. Herkesin merak ettiği Ezgi Yavuz kaç yaşında sorusu sonunda yanıtlandı. Erman Toroğlu'nun genç eşi Ezgi Yavuz hakkındaki sorulara açık sözlülükle yanıt verdi.

 FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu avukatı Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. Çiftin nikah fotoğrafları ise sosyal medyada gündem yarattı. Erman Toroğlu ve genç karısı evlerinin kapısını habercilere açtı.

 "Bir daha evlenmem" diyen Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük avukatıyla evlenmesiyle ilgili "Açıkçası evlilik bana uzak geliyordu. İlk eşimle uzun zaman ayrı yaşadık. Bir daha evlenmem diyordum ama Ezgi'yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, 'Bu insanla olabilirim' dedim. O zaman 'Neden evlenmeyelim?' dedik" açıklamasını yaptı.

"Ezgi 17 yaşında diye yazmışlar"

Yaş farkı sebebiyle eleştirilen çift bu konuda da konuştu. Erman Toroğlu açıklamasında "Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?" dedi.

"Beni küçük kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil"

Ezgi Yavuz ise "Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil. Erman Hoca'nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri" yorumunda bulundu. Kaynak: Takvim