Ermeni sporcudan Azerbaycanlı rakibine çirkin hareket: Tebriğe tokatla karşılık verdi!

Uluslararası karate turnuvasında karşısındaki Ermeni rakibini yenen Azerbaycanlı karateci müsabaka sonunda uzattığı ele hiç beklemediği bir karşılık aldı. Rakibinin tokat atmasıyla neye uğradığını şaşıran Azerbaycanlı sporcu, “Onun seviyesine düşmemek bir irade ve dayanıklılık gerektiriyordu. Millet olarak haysiyetimizi koruyoruz ve her şeyi minder üzerinde ispatlıyoruz.” dedi.

Ermeni sporcudan Azerbaycanlı rakibine çirkin hareket: Tebriğe tokatla karşılık verdi!

Gürcistan’da yapılan uluslararası karate turnuvası skandal bir olaya sahne oldu. Karşılaştığı Ermeni rakibini yenen Azerbaycanlı karatecinin selamına karşılık rakibi suratına tokat attı.

Gürcistan'da gerçekleştirilen uluslararası karate turnuvasında skandal bir olan yaşandı. Turnuvaya Azerbaycan'dan katılan karateci Alika Semihova, karşılaştığı Ermeni rakibini mağlup etti.

Semihova, sonuçların açıklanmasının ardından rakibine elini uzattı. Ancak Ermeni sporcu el sıkışmak yerine, beklenmedik bir şekilde Semikhova'nın suratına tokat attı.

Ermeni sporcudan Azerbaycanlı rakibine çirkin hareket: Tebriğe tokatla karşılık verdi! - Resim : 1

AZERBAYCANLI SPORCU SOĞUKKANLILIĞI İLE TAKDİR KAZANDI

Ermeni sporcunun bu agresif ve çirkin hareketi, hem Azerbaycan takımının hocalarını hem de karşılaşmayı izleyenleri kışkırttı. Sinirlerin gerildiği salonda Semihova'nın soğukkanlılığı ve dik duruşu dikkat çekti.

Ermeni sporcudan Azerbaycanlı rakibine çirkin hareket: Tebriğe tokatla karşılık verdi! - Resim : 2

"HER ŞEYİ MİNDER ÜSTÜNDE İSPATLIYORUZ”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Alika Semikhova, "Onun seviyesine düşmemek, irade ve dayanıklılık gerektiriyordu. Biz millet olarak her zaman haysiyetimizi koruyoruz, her şeyi minder üzerinde ispatlıyoruz ve bayrağımızı yükselterek ve Ermeni sporculara Milli Marşımızı dinleterek, madalya töreninde onlara kürsüden bakıyoruz." dedi.

Olaya ilişkin görüntüler ise sosyal medyada yayılarak gündem oldu. Ermeni sporcunun çirkin hareketine tepki yağdı.