Ersan Şen'den çok konuşulacak sözler: DEM Parti 'PKK terör örgütüdür' demiyor, demeyeceğini de söylüyor! CHP'nin Esenyurt’ta kent uzlaşısına girmeye ne ihtiyacı vardı

CHP ve DEM Parti arasındaki "kent uzlaşısı" ile ilgili Ersan Şen, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında "DEM Partisi yöneticileri çıkıp bir defaya mahsus ‘PKK terör örgütüdür, Allah bunun belasını versin, bu bizim vatanımıza, milletimize kastetmektedir, kınıyoruz’ dedi mi? Demiyor. Demeyeceğini de söylüyor. Senin ne ihtiyacın vardı da Esenyurt’ta kent uzlaşısına girdin?" sözleriyle CHP'nin tutumunu eleştirdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, ceza hukukçusu Ersan Şen, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. CHP ve DEM Parti arasındaki "kent uzlaşısı" programda masaya yatırıldı. 

“SENİN ESENYURT’TA KENT UZLAŞISINA GİRMEYE NE İHTİYACIN VARDI?”
Şen "DEM Partisi yöneticileri çıkıp bir defaya mahsus ‘PKK terör örgütüdür, Allah bunun belasını versin, bu bizim vatanımıza, milletimize kastetmektedir, kınıyoruz’ dedi mi? Demiyor. Demeyeceğini de söylüyor. Senin ne ihtiyacın vardı da Esenyurt’ta kent uzlaşısına girdin? Kadıköy’de olan ne? Tunceli’deki başkan gelip aday oldu, kazanabilir mi? Kazanamaz. Şansı sıfır. Kim kaybeder? Tunceli’de kim kazanır? Çok iyi strateji kuruyorlar. CHP gibi 100 yıllık bir parti bu tuzağa nasıl düşüyor? Nasıl bu oyuna geliyor? Nasıl kaybetmek için böyle adımlar atabiliyor? Ben anlamakta güçlük çekiyorum. Senin ne ihtiyacın var Esenyurt’ta kent uzlaşısı yapmaya?" ifadelerine yer verdi.