Erzurum Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman… Uzman isim sizin için saat verdi. Bir tehlikeye dikkat edin

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Erzurum, Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman illerinde beklenen sağanak yağışlara karşı uyardı. Bu illerde öğleden sonra görülecek yağışın açabileceği bir tehlikeye karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Erzurum Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman… Uzman isim sizin için saat verdi. Bir tehlikeye dikkat edin

Mayıs ayında soğuk havanın yanı sıra yağışlarla mücadele eden Türkiye’de hava durumu vatandaşların odağında yer alıyor. Bu kapsamda alanındaki uzman isimler vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

ERZURUM SİVAS, ORDU, MUŞ, BİTLİS, ŞIRNAK, SİİRT VE BATMAN İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen bu doğrultuda yağış beklenen Erzurum, Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman illerini uyardı.

ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT

Şen, öğle saatlerinden itibaren başlayacak olan yağışların bu illerde su baskınlarını da beraberinde getirebileceğini kaydetti.

Şen sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Pazar batıdan yağış ayrılıyor. Doğuda devam edecek öğleden sonra Erzurum Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman çevresinde gök gürültülü sağanak yağmur su baskını yapabilir. Rüzgar kuzey Ege’de poyrazdan Doğu Anadolu’da Lodostan kuvvetli.”

Erzurum Sivas, Ordu, Muş, Bitlis, Şırnak, Siirt ve Batman… Uzman isim sizin için saat verdi. Bir tehlikeye dikkat edin - Resim : 1