Barış Yarkadaş CHP'lilerin İmamoğlu mesajlarını açıkladı! "Partililer de rahatsız"

Eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul'da yaşanan sel felaketinde Muğla'da tatilde olan Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Yarkadaş, İmamoğlu'nun hatasını kabul etmesi gerektiğini söylerken konunun CHP'lilerin Whatsapp gruplarında konuşulduğu, partililerin de durumdan rahatsız olduğunu açıkladı.

CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, tv100'de yayınlanan Sağlı Sollu programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. 

İmamoğlu'nun İstanbul'da sel felaketi yaşanırken Muğla'ya tatile gitmesi konusunda değerlendirmede bulunan Yarkadaş, "Son dönemdeki tutumunu beğenmediğimi ifade edeyim. Ekrem İmamoğlu özellikle balıkçı krizinden sonra ne yazık ki sekiz puanlık bir oy kaybı yaşıyor." dedi.

Partililerin de İmamoğlu'nu eletirdiğini söyleyen Yarkadaş, "CHP'nin çeşitli bölgelerdeki WhatsApp gruplarında bu konu çok konuşuldu ve benim gördüğüm şey Ekrem İmamoğlu'nun bu tutumunun beğenilmediği yönünde." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş konuşmasının devamında şu sözleri kullandı: 

"Artık hiç kimse eleştirilmek istemiyor, eleştirenler de anında ya hain ya düşman ilan ediliyor. Oysa ki demokraside eleştiriler zenginleştirir. Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı konuşmadan, kendisine yönelik yapılan hiçbir eleştiriyi önemsemediğini, dikkate almadığını, 'Ben bir yerde yanlış mı yaptım' duygusunun kendisinde uyanmadığını gördüm. O yüzden bugün İmamoğlu ile ilgili çok detaylı bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Çünkü bunları önemsemiyor."