Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi!

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile uygunsuz fotoğrafları ifşa olan ve Birsu adlı trans bireyle cinsel ilişkiye girdi iddiasıyla gündem olan Eda Ece ile başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinin yıldız ismi ünlü oyuncu Berk Oktay, kaslarını böyle sergiledi.

Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi!

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin sunuculuğunu üstlendiği Söylemezsem Olmaz programında canlı yayına bağlanan Birsu adlı trans bireyin, 'Berk Oktay ile birlikte olduk' sözleri, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi! - Resim : 1

Eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile uygunsuz fotoğrafları ifşa olan ve Birsu adlı trans bireyle cinsel ilişkiye girdi iddiasıyla çok konuşulan Savaşçı dizisinin ünlü oyuncusu Berk Oktay, sosyal medya hesabından kaslarını takipçileriyle paylaştı.

Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi! - Resim : 3

Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir boşanma süreci geçiren ünlü oyuncu Berk Oktay, uzun bir aradan sonra spor yaptığı fotoğrafını paylaştı.

"Pes etmek yok"

Oktay paylaşımına ise, "Pes etmek yok" notunu düştü.

 

Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi! - Resim : 5

"Seninle gurur duyuyorum"

Öte yandan Tüm bu yaşananların ardından Berk Oktay'ın sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy, da sevgilisine destek olmuş ve "18 yıl emek verdiğin kariyerinin, şahsına atılan iftira ve karalamalarla bitirilmesini göze alarak sonuna kadar savaştığın için seninle gurur duyuyorum" demişti.

 

Yasak Elma'nın yıldız ismi çıplak vücudunu böyle sergiledi! - Resim : 7