Eski sevgiliden kanlı düğün hediyesi! Damat ve kardeşi öldü

Hindistan'da bir düğüne gönderilen hediye, faciaya yol açtı. Sinema sistemi olduğu öğrenilen hediye, prize takıldığı anda patladı. Olayda damat ve kardeşi hayatını kaybederken, hediyeyi gelinin eski sevgilisinin gönderdiği iddia edildi.

Eski sevgiliden kanlı düğün hediyesi! Damat ve kardeşi öldü

Hindistan'da bir çifte düğün hediyesi olarak gönderilen sinema sistemi paketi, prize takıldığı sırada patladı. Sistemin patlayıcılarla donatıldığı belirtilirken, patlamada damat ve kardeşi hayatını kaybetti. Olayın arkasında gelinin eski sevgilisinin olduğu düşünülüyor.

Güney Asya ülkesi Hindistan, patlayan düğün hediyesini konuşuyor. Chhattisgarh eyaletinin Kabirdham ilçesinde yaşanan olayda, yeni evli çiftin evine gönderilen sinema sistemi infilak etti. BBC'nin haberine göre, patlamada damat ve erkek kardeşi ölürken, 18 aylık bir bebek de dahil 4 kişi yaralandı.

Hediyenin, prize takılır takılmaz infilak eden patlayıcılarla donatıldığını söyleyen polis, şiddetli patlamanın yaşandığı odanın duvarlarının ve evin çatısının çöktüğünü belirtti.

Eski sevgiliden kanlı düğün hediyesi! Damat ve kardeşi öldü - Resim : 1

GELİNİN ESKİ SEVGİLİSİ GÖNDERDİ İDDİASI

Polis, bomba yerleştirilmiş düğün hediyesinin, gelinin eski sevgilisi tarafından gönderildiğini düşünüyor.

İKİNCİ EŞ OLARAK İSTİYORDU

33 yaşındaki Sarju Markam isimli eski sevgilinin geçmişte 29 yaşındaki gelinle ilişkisi olduğu, kendisinin ikinci eşi olması için ısrar ettiği iddia ediliyor.

Kadının ailesinin, bu evliliğe onay vermediği ifade edildi. Şüpheli eski sevgili Markam, soruşturma kapsamında Madya Pradeş eyaletinde gözaltına alındı.