Eski sevgilisi ve erkek arkadaşını kurşun yağmuruna tutan polis memuru intihar etti!

İzmir'de sokak ortasında dehşet yaşandı! Polis memuru Adnan Erman Özbek (41), tartıştığı eski sevgilisi Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'nu (46) kurşun yağmuruna tuttu. 41 yaşındaki kadın hayatını kaybetti, 7 kurşun isabet eden Berberoğlu ağır yaralandı. Katil zanlısı polis memuru ise intihar etti.

Eski sevgilisi ve erkek arkadaşını kurşun yağmuruna tutan polis memuru intihar etti!

Dün saat 20.30 sularında İzmir'in Konak ilçesine bağlı Göztepe Mahjallesi'nde yaşanan olayda, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru Adnan Erman Özbek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olan eski sevgilisi Elvin Özütaştan ve erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Hiddetlenen tartışmada Özbek, yanındaki beylik tabancası ile Özütaştan ve Berberoğlunu kurşun yapmuruna tuttu. Vücutlarına fazla sayıda imermi isabet eden çift kanlar içinde yere uzanırken, Özbek olay yerinden kaçtı.

Eski sevgilisi ve erkek arkadaşını kurşun yağmuruna tutan polis memuru intihar etti! - Resim : 1

KADIN ÖLDÜ, ERKEK ARKADAŞI YOĞUN BAKIMDA

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Berberoğlu'nu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Özütaştan, kaldkırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Eski milli yüzücü olduğu öğrenilen ve saldırı sırasında beli, sırtı ve 2'si sağ, 3'ü de sol omzuna olmak üzere toplam 7 kurşunla yaralanan Berberoğlu'nun yoğun bakımda tedavi altına alındığı, hayati risk taşıdığı öğrenildi.

MEKTUP BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

Meslektaşları tarafından aranan polis memuru Özbek, bugün Güzelbahçe'deki evinde saldırıyı gerçekleştirdiği beylik tabancasıyla kafasına sıkarak intihar etti. Özbek'in yaşadığı gönül ilişkisini anlattığı bir de intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.

Eski sevgilisi ve erkek arkadaşını kurşun yağmuruna tutan polis memuru intihar etti! - Resim : 2

CİNAYETTEN ÖNCE TEHDİT ETMİŞ

Özütaştan'ın olaydan birkaç saat önce tehdit edildiğini haber verdiği babası Derviş Özütaştan (71), yaşadığı Konya'dan İzmir'e gelirken olayın gerçekleştiği söyleyip, "Kızımın 2 çocuğu vardı. Adnan Erman Özbek, rahatsız ediyordu. Benim de son zamanlarda haberim oldu. Olaydan kısa süre önce kızımın otomobilin arkasına, kendi otomobilini park etmiş. 'Seni kurşun yağmuruna tutacağım' demiş. Olaydan birkaç saat önce beni aradı. 'Baba, hayati tehlikem var' dedi. Bunun üzerinde Konya'dan yola çıktım. Sonra kötü haberi aldık" dedi.