Survivor Yasin'in dini inançlarla alay ettiği skandal videolarının ortaya çıktığı iddia edildi

Eski Survivor ve MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz'un halkın dini inançlarıyla dalga geçtiği iddia edildi. İfşa olan Yasin ise, Söylemezsem Olmaz'a bağlanarak kendini böyle savundu.

Survivor Yasin'in dini inançlarla alay ettiği skandal videolarının ortaya çıktığı iddia edildi

Eski Survivor ve MasterChef yarışmacısı Yasin Obuz'un halkın dini inançlarıyla dalga geçtiği skandal videoları ifşa oldu. Yasin sosyal medyanın gündemine oturdu.

İnternetgündem'de yer alan habere göre, Masterchef ve Survivor yarışmalarıyla adını duyuran Yasin Obuz'un geçmişte hristiyanlarla ve kiliselerle dalga geçtiği idda edildi.

Halkın hassas değeri olan dini duygularıyla alay ettiği öne sürülen Obuz, tepki çekince Beyaz TV'de Bircan Bali'nin sunduğu canlı yayına bağlanarak kendini savundu. Linç edilen Obuz, Bircan Bali'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Survivor Yasin'in dini inançlarla alay ettiği skandal videolarının ortaya çıktığı iddia edildi - Resim : 3

Survivor Yasin Söylemezsem Olmaz canlı yayında açıkladı

Canlı yayında Taner Tolga Tarlacı’nın ismini ağızına almak istemediğini söyleyen Yasin Obuz, “Sizin karşınıza böyle bir konu ile gelmek istemezdim” diyerek sözlerine 

Survivor Yasin'in dini inançlarla alay ettiği skandal videolarının ortaya çıktığı iddia edildi - Resim : 4

Yasin Obuz, ardından Taner Tolga Tarlacı için: “Taciz suçundan dolayı hapis cezası almış ve bu yüzden ülkeden kaçmış, Güney Kıbrıs’ta Rum tarafında yaşayan bir insan!” açıklamasında bulundu.

Seren Serengil’in “Yarışmaya girmeden önce bunun böyle bir insan olduğunu biliyor muydun?” sorusuna ise, “Evet biliyordum, hatta düzelmesi için hastaneye bile götürdüm. Ben üniversiteyi bitirdikten sonra ondan ayrıldım çünkü baktım olacak gibi değil ondan ayrıldım.” diyerek Taner Tolga Tarlacı ile üniversite arkadaşı olduğunu ve görüntülerin üniversite yıllarına ait olduğunu söylüyor" dedi. 

“Bu görüntüleri Taner Tolga Tarlacı mı ifşa ediyor?”

Bircan Bali’nin “Bu görüntüleri Taner Tolga Tarlacı mı ifşa ediyor?” sorusuna da Yasin Obuz’dan şaşırtıcı bir yanıt geldi.

Survivor Yasin, “Evet, her ay benden para haraç istiyor. ‘Eğer haraç göndermezsen geçmişteki fotoğraflarını ve videolarını yayınlarım’ diye tehdit ediyor” ifadelerini kullandı.