Survivor 2021'den elenen Duygu'dan şoke eden ifşa! Her şeyi itiraf etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu TV8 Survivor 2021'den elenen Duygu Serap Salman'ın şoke eden ifşaları gündeme bomba gibi düştü. Survivor Duygu, eteğindeki bütün taşları böyle döktü.

Survivor 2021'den elenen Duygu'dan şoke eden ifşa! Her şeyi itiraf etti!

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2021'den elenen Duygu Serap Salman eteğindeki bütün taşları döktü, itirafları ise şoke etti.

Survivor 2021'de yalnızca iki hafta kalabilen Duygu Serap Salman, Survivor'dan elenince herkesi topa tuttu. Yarışma esnasında sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Duygu, Survivor 2021'deki favorisinin Dora olduğunu söyleyerek performans olarak orada olmayı daha az hak eden insanlar olduğunu da ekledi.

Gönüllüler takımında yarışan Duygu, takımda birbirlerinin yüzüne gülüp arkalarından konuşulduğu durumların olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

"Herkes birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşuyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmadım. Kötü yorum yaptıkları kişilerle samimi oldular. Hazmedemediğim şey buydu.Yorgan gitti kavga da bitti, artık çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum. Hak eden hak etmeyen diye ayırmayacağım ama son parkurlarda gösterdim performansımı. Benden daha az hak eden kesinlikle var orada. Karakter olarak herkes bir şeyleri hak ediyor ama performans olarak daha iyi olduğumu düşündüğüm insanlar var." 

 

Survivor 2021'den elenen Duygu'dan şoke eden ifşa! Her şeyi itiraf etti! - Resim : 3

Duygu, Survivor 2021'deki favori yarışmacını da açıkladı:

"Survivor'ı hak eden tek kişi var, o da Dora. Ama insanlık olarak sevdiğim biri daha var o da Steven. Aslında çok güzel bir kalbi var. Hep doğruya yöneliyor. Tarafsız düşünüyor. Benim için karakter, performanstan daha önemli. Dora'nın çok düşünmeden hareket ettiğini düşündüğüm için onun adını söylüyorum. Survivor'dan sonra kiminle görüşürüm? Net bir şey söyleyemem. Birkaç isim var, çok da aramıyorum. Çok daha güzel arkadaşlıklarım dostluklarım var. Ailem nişanlım var, arkadaş aramaya gelmedim buraya. Karşı takımda enerjimin uyduğu daha çok insan var.''