Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik dikkat! Salı sizin için de son. Ondan sonra nefes aldırmayacak şimdiden öğrenin

Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik için Meteoroloji Müdürlüğü'nden resmi bir uyarı geldi. Salı bu illerimizde de hava sıcaklıkları açısından önemli bir gün olacak. Sonrasında hava sıcaklıklarının bir süre boyunca düşük gitmesi bekleniyor. Yağmurlar da eşlik edecek.

Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik dikkat! Salı sizin için de son. Ondan sonra nefes aldırmayacak şimdiden öğrenin

Türkiye pazartesi sabahına buz gibi uyandı. Meteoroloji uzmanlarının tahminleri tutarken, salı günü haricinde uzun ve yağışlı bir döneme giriyoruz. 

Eskişehir, Kütahya, Bursa ve Bilecik için de resmi bir uyarı geldi. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir'in de yer aldığı bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

PAZARTESİ VE SALI DAHA SICAK OLACAK 

Eskişehir ve Kütahya'da hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece, Bursa ve Bilecik'te ise 8 ila 10 derece düşmesi beklenirken, rüzgârın ise batı ve güneybatı yönlerden eseceği ön görülüyor. Öte yandan Eskişehir'de bazı ilçelerde günün en yüksek sıcaklığı 18 derece ile Sarıcakaya ile Mihalgazi'de, 17 derece ile Günyüzü'nde beklenirken, Tepebaşı ve Odunpazarı'nda ise 15 derece olması tahmin ediliyor.

HAFTA SONUNA KADAR YAĞIŞ VAR

Bu illerimizde cumartesi ve pazara kadar yağışlar etkisini gösterecek. Yeni haftanın hava durumuna ilişkin de bilgilendirmede bulunacağız.