Seda Sayan'ın doktoruna gitti böyle oldu! Serap Paköz'ün son hali!

Bir dizi estetik operasyon geçiren ünlü sunucu Serap Paköz, bandajları çıkar çıkmaz son halini takipçileri ile paylaştı. Serap Peköz'ün aldığı tepkiler ise pek de hoşuna gidecek tepkiler olmadı. Serap Paköz'ün 'photoshopsuz' notu ise sevenlerini isyan ettirdi.

Seda Sayan'ın doktoruna gitti böyle oldu! Serap Paköz'ün son hali!

Ekranların sevilen sunucusu Serap Paköz, geçtiğimiz ay estetik operasyonu için bıçak altına yatmıştı. İyileşme sürecini Instagram hesabından paylaşan ünlü sunucunun bandajlarını çıkarır çıkarmaz son halini de paylaştı.

Kaşları kalkmış, yüzü doldurulmuş Serap Paköz'ün son hali, takipçilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı.  Ekranların sevilen yüzü Paköz,  "Benim neyim eksik?" diyerek,  doktor tercihini Seda Sayan'ın doktorundan yana kullanmıştı.

Seda Sayan'ın doktoruna gitti böyle oldu! Serap Paköz'ün son hali! - Resim : 1

Seda Sayan'ın yaptırdığı operasyonu canlı yayanlayarak meşhur ettiği 'Fransız Askısı' yöntemini ile yüzünü gerdiren Serap Paköz, son halini "Photoshopsuz" notuyla paylaştı.

55 yaşındaki sunucunun doğal halinin daha güzel olduğunu savunan takipçileri yapılan operasyonlara tepki gösterdi. 

Seda Sayan'ın doktoruna gitti böyle oldu! Serap Paköz'ün son hali! - Resim : 2

Doktoruna yaptığı teşekkür nedeni ile 'beleşçi' yakıştırması yapılmıştı 

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını anlatıp doktoruna teşekkür eden Serap Paköz'e, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş" şeklindeki yapılan yorum üzerine küplere binmişti. 

Serap Paköz, bu kötü yoruma  "Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle" sözleriyle yanıt vermişti.