Evinden eşya kaybolan adam eve kamera yerleştirdi! Gördüğü karşısında şok oldu

Nevşehir'de 6 ay boyunca evinden eşya kaybolan Ali İhsan Kayacı, evine kamera yerleştirdi. 10 gün sonra yine evlerinden eşyalarının kaybolduğunu fark eden Kayacı, kameraya bakınca hırsızın üst komşusu olduğunu anladı.

Evinden eşya kaybolan adam eve kamera yerleştirdi! Gördüğü karşısında şok oldu

Nevşehir'de yaklaşık 6 ay boyunca evinden eşya kaybolan aile, en sonunda çareyi eve kamera yerleştirmekte buldu. 

10 GÜN SONRA YİNE... 

Yaklaşık 6 aydır evlerinden bir şeylerin kaybolduğunu fark eden Ali İhsan Kayacı, evine güvenlik kamerası yerleştirdi. 10 gün sonra yine evlerinden eşyalarının kaybolduğunu fark eden Kayacı, güvenlik kamerasını izleyince hırsızın üst kat komşusu L.K. olduğunu fark etti. Ali İhsan Kayacı, güvenlik kamera görüntüleri ile polise şikayette bulundu.

"BİZ KAPIYI KAÇ DEFA KİTLERSEK, O DA KİTLİYOR"

Ali İhsan Kayacı, “Yaklaşık 8 yıldır aynı adreste ikamet ediyorum. 5-6 ay önce evimizden ufak tefek eşyalar kaybolmaya başladı. Biz şüphelendik ve evimize güvenlik kamerası taktırmaya karar verdik. Kamera takıldıktan 10 gün sonra evimize yine birinin girdiğini tespit ettik. Kameraya baktığımızda evimize giren kişinin üst kat komşumuz olduğunu öğrendik. Kapıyı hiç zorlamadan, kendi evine girer gibi girip çıkıyor. Biz fark etmeyelim diye kapıyı kaç kere kilitlersek, çıkarken o da o kadar kilitleyip çıkıyor. Aynı gün 10 dakika içinde iki defa girip çıkıyor. Her girdiğinde de bir kısım eşyalar götürüyor” dedi.