Ece Erken, neden “Artık ben değil, adalet konuşacak” dedi?

Evli avukat Şafak Mahmutyazcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkı noktaladığını açıklayan Ece Erken, neden “Artık ben değil, adalet konuşacak” dedi?

Ünlü sunucu Ece Erken, son dönemde evli avukat Şafak Mahmutyazcıoğlu ile yaşadığı yasak aşk ile gündemden düşmedi. Erken, sevgilisi ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’na ait araçlara gece yarısı zarar verdiği görüntüler ortaya çıkınca sunuculuğunu yaptığı programdan istifa etmek zorunda kalmıştı.

Ece Erken, kısa bir süre sonra ise “Hatamdan döndüm” diyerek evli sevgilisi Şafak Mahmutyazcıoğlu’ndan ayrıldığını açıklamıştı.

Son olarak dans ettiği video ile keyfinin yerinde olduğu mesajını vermeye çalışan Ece Erken, Ortaköy’de bir market çıkışı görüntülendi.

Maskesini takan Erken, poşetlerini görevlilerin yardımıyla cipine yerleştirdi. Kapsamlı bir mutfak alışverişi yapan erken, konuşmak istemedi.

Ancak daha sonra muhabirlere mesaj atan ünlü sunucu “Arkadaşlar konuşmuyorum. Ben gerekenleri mahkemeye verdim. Bundan sonra ben değil, adalet konuşacak” açıklamasını yaptı.