Exxen canlı izle Ajax Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Ajax Benfica karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Ajax Benfica maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Ajax Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Ajax Benfica kozalarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Ajax Benfica maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Exxen canlı izle Ajax Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

AJAX BENFİCA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ajax Benfica Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

Ajax Benfica maçında Carlos Del Cerro Grande düdük çalıyor.

AJAX BENFİCA MAÇI CANLI İZLE

AJAX BENFİCA MAÇI CANLI İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK...

Ajax Benfica maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

Ajax-Benfica maçı muhtemel 11'ler…

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Tadic, Antony, Berghuis, Haller

Benfica: Vlachodimos, Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo, Weigl, Taarabt, Silva, Soares, Ramos, Nunez

Ajax-Benfica maçı sakat ve cezalılar

Ajax: Maarten Stekelenburg (Sakatlık - Kalçasından Sakat), Remko Pasveer (Sakatlık - Ayak Parmağında Kırık) 

Benfica: Rodrigo Pinho ( Sakatlık - Çapraz Bağlarından Sakat), Lucas Verissimo ( Sakatlık - Diz Sakatlığı), Haris Seferovic (Sakatlık - Bacağından Sakat)

Ajax-Benfica maçı iddia oranları

Ajax: 1.26

Beraberlik: 4.40

Benfica: 5.20

2,5 gol üstü: 1.27

2,5 gol altı: 2.65

Exxen canlı izle Ajax Benfica maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

DİĞER BİLGİLER

-Şampiyonlar Ligi’nde bir Portekiz kulübünü ağırladığı ilk maçı kaybeden Ajax (1-3 vs Benfica, Şubat 1969), daha sonraki beş karşılaşmada mağlubiyet görmedi (4G 1B).

-Hollanda takımlarına konuk olduğu son 10 Avrupa kupası maçının (ön elemeler dahil) sadece birini kazanan Benfica, tek galibiyetini Avrupa Ligi’nde AZ karşısında aldı (2013/14'te 1-0). Portekiz ekibi, diğer dokuz karşılaşmanın altısında rakipleriyle berabere kalırken (3M), bu sezon PSV’ye konuk olduğu ön eleme maçından golsüz eşitlikle ayrıldı.

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı üç iç saha maçını da kazanan Ajax, Mart 1996’dan (7G) bu yana ilk kez 4+ karşılaşmalık seri yakalamak istiyor.

-Benfica, 2015/16’dan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunu geçmek istiyor. Portekiz temsilcisi tur atlaması durumunda 2000 senesinden bu yana dördüncü kez çeyrek finalde boy gösterecek (2005/06, 2011/12 ve 2015/16).

-Bu sezon oynadığı yedi Şampiyonlar Ligi maçında da 2+ gol atan Ajax, 1979/80’den (Ajax; 30 gol) bu yana Avrupa’nın beş büyük ligi dışındaki bir ekibin bu aşamada kaydettiği en yüksek sayıya ulaştı (22).

-Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında oynadığı son 14 maçın sadece birini kazanan Benfica (4B 9M), tek galibiyetini Ekim 2018’de AEK karşısında aldı (3-2). Turnuvanın eleme turlarındaki son altı ziyaretinin beşinde mağlup olan Portekiz temsilcisi (1G), son iki yenilgisinde gol atamadı (0-1 vs Bayern Münih, 0-4 vs Borussia Dortmund).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’tan (16, Tadic; 13, Haller; 12, Berguis & 10, Anthony) daha fazla oyuncusu akan oyunda çift haneli şut pası veren bir takım bulunmuyor (4; Manchester City ile eşit).

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde golle sonuçlanan 13 açık oyun sekansına dahil olan Sebastien Haller, 2020/21’in tamamında ulaşılan en yüksek sayıyı şimdiden geride bıraktı. Bu alanda Haller’den yüksek sayıya ulaşan son oyuncu ise 2019/20 sezonunda Robert Lewandowski’ydi (19).

-Şampiyonlar Ligi’nde Benfica formasıyla oynadığı son iki maçta gol atan Roman Yaremchuk, Nisan 2005’ten (Andriy Shevchenko) bu yana turnuvada üç maçlık seri yakalayan ilk Ukraynalı oyuncu olmak istiyor.

-Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde iç sahada çıktığı üç maçta beş gole katkı sağlayan Sebastien Haller (üç gol & iki asist), turnuva tarihinde evinde oynadığı ilk dört maçta da gol atan dördüncü oyuncu olmak istiyor (2013’te Oscar, 2008’de Kanoute, 1996’da Del Piero).