Exxen canlı izle E. Frankfurt Barcelona maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde E. Frankfurt Barcelona karşı karşıya geliyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte E. Frankfurt Barcelona maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle E. Frankfurt Barcelona maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde E. Frankfurt Barcelona kozlarını paylaşıyor.

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle E. Frankfurt Barcelona maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

E. FRANKFURT BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

E. Frankfurt Barcelona maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

E. Frankfurt Barcelona Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 22:00'de başlıyor. 

Maçın hakemi ise henüz belli değil.

E. Frankfurt Barcelona maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

E. FRANKFURT BARCELONA MAÇI SAKAT VE CEZALILAR

Barcelona: Sergi Roberto (Sakatlık - Adale Problemi), Ansu Fati (Sakatlık - Adale Problemi), Samuel Umtiti ( Sakatlık - Ayak Tarak Kemiğinden Sakat)

E. FRANKFURT BARCELONA MAÇI İDDİA ORANLARI

 E. Frankfurt: 4.10

Beraberlik: 3.75

Barcelona: 1.51

2,5 gol üstü: 1.46

2,5 gol altı: 2.07

OPTA'YA GÖRE;

İspanyol takımlarıyla oynadığı sekiz Avrupa kupası maçının hiçbirini kaybetmeyen Frankfurt (5G 3B), iç sahadaki dört karşılaşmanın ikisinden galip ayrıldı (2B).

Alman takımlarıyla oynadığı son üç Avrupa kupası maçında toplam 14 gol yiyen Barcelona (3M), bu karşılaşmaların tamamında Bayern'e rakipti. Barcelona, Bayern haricindeki Almanya temsilcileriyle karşılaştığı son 21 maçta mağlubiyet almadı (17G 4B).

Avrupa kupalarının çeyrek final ve sonrası aşamalarında iç saha mağlubiyeti almayan takımlar arasında en fazla maça çıkan ekip Frankfurt (12G 4B).

UEFA Kupası/Avrupa Ligi'nde oynadığı son 20 maçın sadece üçünü kaybeden Barcelona (11G 6B), bu mağlubiyetlerin tamamını deplasmanda aldı (Mart 2001'de vs Celta, Nisan 2001'de vs Liverpool & Mart 2004'te vs Celtic).

Avrupa Ligi tarihinde penaltılar haricinde Barcelona forveti Pierre-Emerick Aubameyang'dan (24) daha fazla gol atan tek oyuncu Radamel Falcao (27).