Exxen canlı izle Real Madrid Paris SG maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu mücadelesinde Real Madrid Paris SG'i konuk ediyor. Mücadele Exxen Platformundan canlı olarak naklen yayınlanıyor. İşte Real Madrid Paris SG maçı tüm detayları...

Exxen canlı izle Real Madrid Paris SG maçı şifresiz exxen canlı maç izle

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris SG UEFA Son 16 Turu rövanş mücadelesinde Real Madrid’e konuk oluyor. 

Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanırken spor severler ise maçın şifresiz mi yayınlanacağına dair merak içinde. 

Daha önce UEFA maçlarının şifresiz yayınlanacağına dair haberler çıksa da ne yazık ki müsabakalar şifreli olarak yayınlanacak.

Exxen canlı izle Real Madrid Paris SG maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 1

REAL MADRİD PARİS SG MAÇI KAÇTA, HANGİ KANALDA ?

Real Madrid Paris SG maçı da yine Exxen platformu üzerinden şifreli olarak naklen yayınlanıyor. 

Real Madrid Paris SG Exxen üzerinden canlı olarak izlenebilecekken mücadele saat 23:00’te başlıyor. 

İşte Real Madrid Paris SG maçını canlı izleyebileceğiniz link.

Mücadelede Danny Makkelie düdük çalıyor. 

Real Madrid Paris SG maçının ilk 11'leri henüz belli olmadı.

 Exxen canlı izle Real Madrid Paris SG maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 3

Real Madrid Paris SG maçı muhtemel 11'ler…

Real Madrid: T. Courtois, Carvajal, Éder Militão, D. Alaba, F. Mendy, L. Modrić, Casemiro, E. Camavinga, K. Benzema, Vinícius Júnior, Rodrygo

Paris SG: K. Navas, Marquinhos, Juan Bernat, A. Diallo, T. Kehrer, M. Verratti, Danilo Pereira, G. Wijnaldum, Neymar, Á. Di María, L. Messi

Real Madrid-Paris SG maçı Sakat ve Cezalılar

Real Madrid: Ferland Mendy (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı), Carlos Casemiro (Cezalı - Sarı Kart Cezalısı)

Paris SG: Sergio Ramos (Sakatlık - Baldırından Sakat)

Real Madrid-Paris SG maçı iddia oranları

Real Madrid : 2.11

Beraberlik: 3.20

Paris SG : 2.40

2,5 gol üstü: 1.46

2,5 gol altı: 2.06

Exxen canlı izle Real Madrid Paris SG maçı şifresiz exxen canlı maç izle - Resim : 4

DİĞER BİLGİLER

-İlk maçını kaybettiği son 10 Şampiyonlar Ligi eleme turunun dokuzunda turnuvaya veda eden Real Madrid, en son 2015/16 çeyrek finalinde Wolfsburg'u eledi.

-Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçını kazandığı çift ayaklı eleme turlarında PSG'den (3) daha fazla kez turnuvaya veda eden sadece iki takım bulunuyor: Real Madrid (6) ve Barcelona (4).

-Avrupa kupalarında PSG'yi konuk ettiği beş maçın dördünü kazanan Real Madrid (1M), tek mağlubiyetini 1993/94 Kupa Galipleri Kupası'nda aldı.

-Şampiyonlar Ligi'nde İspanya takımlarıyla oynadığı son sekiz maçın sadece birini kazanabilen PSG (2B 5M), tek galibiyetini son ziyaretinde Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek aldı (2020/21 son 16 turu).

-Opta'nın detaylı analize başladığı 2003/04'ten bu yana sadece iki Şampiyonlar Ligi maçında isabetli şut çekemeyen Real Madrid, bu karşılaşmaları bu eşleşmenin ilk ayağında ve Eylül 2019'da yine PSG karşısında oynadı.

-Deplasmanda oynadığı son dört Şampiyonlar Ligi maçını kazanamayan PSG (2B 2M), daha uzun bir seriyi en son Eylül 2000-Ekim 2012 arasında yaşadı (10 maç).

-Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 11 iç saha maçında 12 gol atan Karim Benzema, bu turnuvada Cristiano Ronaldo (105) ve Raul'ün (66) ardından en fazla gol sevinci yaşayan Real Madrid oyuncusu konumunda (64).

-Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı son 13 maçta 18 gole doğrudan katkı sağlayan Kylian Mbappe (13 gol & 5 asist), bu turnuvadaki en geç golünü bu eşleşmenin ilk ayağında Real Madrid filelerine gönderdi (93:14).

-Real Madrid'e karşı resmi maçlarda sahada kaldığı son 695 dakikada gol atamayan Lionel Messi, bu eşleşmenin ilk ayağında bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

-Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıktığı Eylül 2013'ten bu yana en fazla asist yapan oyuncu olan Neymar (27), aynı zamanda bu turnuvada bir takım arkadaşına en fazla gol pası veren isim (Kylian Mbappe'ye 6 asist).