Şeyma Subaşı, nazar değmesin dediği sevgilisinin yüzünü ilk kez gösterdi!

Exxen ile konuşulan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi ünlü fenomen Şeyma Subaşı, nazar değmesin notuyla paylaştığı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin yüzünü ilk kez gösterdi.

Şeyma Subaşı, nazar değmesin dediği sevgilisinin yüzünü ilk kez gösterdi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından, Dj sevgilisi Guido Senia ile 1 buçuk yıl süren beraberliğini de noktalayan Şeyma Subaşı'na 2021 yılı uğur getirdi.

Dj Guido ile ayrıldıktan sonra sürekli farklı isimlerle adı anılan fenomen Şeyma Subaşı, yeni sevgilisi Mohammed Al Saloussi'yle yüzünü göstermeden romantik bir karesini "No nazar" notuyla paylaştı.

 

Şeyma Subaşı, nazar değmesin dediği sevgilisinin yüzünü ilk kez gösterdi! - Resim : 2Yabancı tutkusundan vazgeçmeyen Subaşı, son paylaşımda gündeme bomba gibi düştü.

Binlerce beğeni ve yorum gelen ikilinin romantik karesi sonrası, herkes Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisini merak etmişti. Subaşı, bu kez sevgilisinin yüzünü gösterdi.

 Subaşı, gizemli sevgilisi Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Şeyma Subaşı, nazar değmesin dediği sevgilisinin yüzünü ilk kez gösterdi! - Resim : 4

Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edilen sevgilisiyle birlikte tatil yapan Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle çok mutlu olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Şeyma Subaşı, nazar değmesin dediği sevgilisinin yüzünü ilk kez gösterdi! - Resim : 5