Eyvah eyvah. Uzman isim radar görüntüsüyle kötü haberi verdi! Ege üzerinden Türkiye’ye geliyor! Bu sefer uzun süre kalacaklar! “Yaktın bizi”

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Türkiye’ye Ege üzerinden gelen çöl tozları hakkında yeni bir bilgi verdi. Ökten'in paylaşımı, “Yaktın bizi” dedirtti.

Eyvah eyvah. Uzman isim radar görüntüsüyle kötü haberi verdi! Ege üzerinden Türkiye’ye geliyor! Bu sefer uzun süre kalacaklar! “Yaktın bizi”

Nisan ayının son günlerine yaklaşılırken Türkiye yeni bir Afrika dalgasının etkisine girmeye hazırlanıyor. Bu kez Türkiye’ye gelecek olan çöl tozlarının uzun süre ülkemizde kalabileceği ifade edildi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, çöl tozlarının Ege üzerinden Türkiye’ye doğru yola çıktığını gösteren bir radar görüntüsü paylaştı. Ökten tozların bu kez Türkiye genelini etkileyeceğini ve uzun süre kalacağını kaydetti.

Eyvah eyvah. Uzman isim radar görüntüsüyle kötü haberi verdi! Ege üzerinden Türkiye’ye geliyor! Bu sefer uzun süre kalacaklar! “Yaktın bizi” - Resim : 1

Ökten paylaşımında, “Geliyor. Çöl tozları geliyor ve bu sefer daha uzun süre kalacak. Ülke genelini etkileyecek. Şu anda Ege bölgesinde...” ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Ökten’in paylaşımına yaptığı yorumda, “Yaktın bizi” ifadesini kullandı.

Eyvah eyvah. Uzman isim radar görüntüsüyle kötü haberi verdi! Ege üzerinden Türkiye’ye geliyor! Bu sefer uzun süre kalacaklar! “Yaktın bizi” - Resim : 2