Ezeli küslük bitti mi? Gülben Ergen: Hülya Avşar'ın dizisini seve seve paylaştım

Hülya Avşar’ın yeni dizisi “Masumiyet”e sosyal medyadan destek veren Gülben Ergen, yıllardır süren küslüğe nokta mı koydu?

Son olarak “Seni Kırmışlar” albümünde yer alan “Ben Buralardan Gidicem” adlı şarkısına klip çeken Gülben Ergen, Maçka Parkı çıkışında görüntülendi. Ünlü şarkıcı ertesi gün ise kıyafet provası için Nişantaşı’ndaydı. Gülben Ergen “Evde oturmaktan kıyafetleri unutmuşuz” dedi. Ünlü şarkıcı, iş kadınlığına adım atan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin Nişantaşı’nda açtığı mağazanın büyüklüğünü görünce şaşkınlık yaşadı.

Ergen’e sık sık babaları Mustafa Erdoğan’la seyahat eden 3 oğluyla bir Uludağ tatili yapmayı düşünüp düşünmediği soruldu. Öte yandan Kenan Doğulu’yla sürpriz bir çalışma yaptığını duyuran ünlü şarkıcı, Gonca Vuslateri’nin aracılığıyla bir de köpek sahiplendi. Ergen, köpeğinin adını Gonca koydu. Gülben Ergen sahiplendiği köpeğin eski adının Paspas olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı geçen perşembe de kuaför çıkışı kameralara takıldı. Kafasını havluyla saran Ergen, karşısında muhabirleri görünce şaşırdı. Gülben Ergen 6 yıl sonra ekrana dönen Hülya Avşar’ın yeni dizisi “Masumiyet”e sosyal medyadan destek vermişti. Bu durum geçmişte girdikleri sert polemikleriyle gündeme gelen iki ünlü ismin barıştığı yorumuna neden oldu.