Facebook'tan tuhaf hata! Ünlülerden gelen spam bombardımanı!

Facebook kullanıcıları, siteye girdiklerinde tuhaf bir hata ile karşılaştı. Anasayfaları ünlü hesapların binlerce gönderisi ile doldu. Birçok kişinin yaşadığı bu sorun nedeniyle kullanıcı anasayfaları Lady Gaga, Nirvana ve The Beatles gibi dünyaca ünlü sanatçılara gönderilen paylaşımlar ile çalkalanıyor.

Facebook'tan tuhaf hata! Ünlülerden gelen spam bombardımanı!

Facebook, bir zamanların en çok kullanılan sosyal medya platformu olarak hala da dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip. Geçtiğimiz günlerde Facebook kullanıcıları, tuhaf bir hata ile karşılaştı. Ünlü isimlere gönderilen paylaşımlardan binlercesi kullanıcıların anasayfalarını adeta işgal etti. Birçok kullanıcının aynı sorunu yaşadığını belirtti.

Bu hatayı fırsat bilerek yararlanan kullanıcılar da oldu. Paylaşım yaptıklarında milyonlarca kişiye ulaşabileceğini anlayan kişiler, ünlülere çeşitli görsel ve video göndermiş durumda. Ayrıca PayPal bağış bağlantıları spam olarak göndererek ya da kripto para birimi projelerini tanıtarak bu durumu avantaja çevirmeyi planlıyorlar. 

Bahsedilen sorun şu an tüm dünyadaki Facebook kullanıcılarında mevcut değil. ABD'li kullanıcılar tarafından gece saatlerinde soruna dair bildiri yapıldığı belirlendi. Meta’nın resmi sitesinde ise herhangi bir sorundan bahsedilmiyor. Meta’dan kısa sürede açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak: Shiftdeletenet