Facianın eşiğinden dönüldü! Bir evde çıkan yangında 2 çocuk mahsur kaldı

Aydın Söke’de yürekleri ağza getiren bir yangın çıktı. Söke şehir merkezinde meydana gelen yangınında evde mahsur kalan 2 çocuğu itfaiye ekipleri özel kıyafetlerle yanan eve girerek kurtardı.

Facianın eşiğinden dönüldü! Bir evde çıkan yangında 2 çocuk mahsur kaldı

Yangın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir konutun ikinci katında meydana geldi. Evde bulunan biri 13 diğeri 9 yaşında iki çocuk bulunuyordu. Kardeşlerden biri babasını arayıp, yardım istedi. Baba K.Y. itfaiyeyi aradı.

Facianın eşiğinden dönüldü! Bir evde çıkan yangında 2 çocuk mahsur kaldı - Resim : 1

Emniyet ve 112 acil servis ekibi ile itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. İtfaiye Ekipleri özel giysiler ve oksijen tüpü donanımıyla duman ve alevlerin içerisine girerek yangına müdahale etti. O anlarda komşular da eve geldi, çocukları 2. kattan aşağıya indirdi. Yangının ilk olarak koltuktan çıktığı ve yayıldığı öğrenilirken yangında S.Y. ve A.Y. isimli çocuklar ve çocukları kurtarmak isteyen bir kişi dumandan etkilenerek 112 acil servis ambulansında tedavi edildi.

Çocukların ve dumandan etkilenen şahsın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangında adeta facianın eşiğinden dönüldü.