Fenerbahçe, 23'lük 6 numaraya talip oldu. Ali Koç her an bir uçak indirebilir. Değeri şu an 8 ama Fenerbahçe 25 milyon euro bile yapabilir

Orta sahaya takviye için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe yönetiminin Matteo Guendouzi transferi sonrası Lazio'nun kadroda düşünmediği Marcos Antonio'ya talip olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçe, 23'lük 6 numaraya talip oldu. Ali Koç her an bir uçak indirebilir. Değeri şu an 8 ama Fenerbahçe 25 milyon euro bile yapabilir

Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte transferin gözde takımları arasında yer alan Fenerbahçe'de Livakovic'in de gelmesinin ardından artık tek eksik 6 numara pozisyonu kaldı. Fenerbahçe yönetimi bu mevkiye hem takıma uyum sağlayacak, hem de maaş dengesini bozmayacak birini arıyor. 

İLK 11 İÇİN ARANIYOR

Sarı lacivertliler İsmail Kartal'ın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Ali Koç ve yönetimi, her an içinde transfer olan uçağı İstanbul'a indirebilir. Ancak yeni transferin ilk 11 için düşünüldüğü ve 11'de hemen oynayamayacak bir ismin gündemde olmadığı değerlendiriliyor. 

Fenerbahçe, 23'lük 6 numaraya talip oldu. Ali Koç her an bir uçak indirebilir. Değeri şu an 8 ama Fenerbahçe 25 milyon euro bile yapabilir - Resim : 1

HEM GENÇ HEM YETENEKLİ 

Sarı lacivertlilerle ilgili ortaya atılan son iddia da taraftarları heyecanlandırdı. Fenerbahçe yönetiminin Matteo Guendouzi transferi sonrası Lazio'nun kadroda düşünmediği Marcos Antonio'ya talip olduğu öne sürüldü.  

23 yaşındaki Antonio'nun şu anki piyasa değeri 8 milyon euro ancak Fenerbahçe'de geçireceği başarılı bir sezonun ardından bu rakamın 25 milyon euroya çıkmaması için bir sebep bulunmuyor.