Fenerbahçe – Adana Demirspor maçında tartışmalı kararlara imza atmıştı! O hakem üç ay sonra yeniden maç aldı

Kamuoyunu uzun süre meşgul eden Adana Demirspor- Fenerbahçe maçının hakemi Ali Palabıyık, 3 ay sonra maç aldı. Palabıyık, Spor Toto 1.Lig’de oynanacak olan Altınordu – Bandırmaspor maçını yönetecek.

Fenerbahçe – Adana Demirspor maçında tartışmalı kararlara imza atmıştı!  O hakem üç ay sonra yeniden maç aldı

Türk futbolunda hakem kararlarının en çok konuşulduğu maçlardan biri 2 Ocak günü Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Adana DemirsporFenerbahçe maçı olmuştu.

SKANDAL KARARLARA İMZA ATMIŞTI

Maçın hakemi Ali Palabıyık, Fenerbahçe’nin 3 net penaltısını vermemiş, maçın sonunda kendisine itiraz eden Jorge Jesus’a ise kırmızı kart göstermişti.

Fenerbahçe – Adana Demirspor maçında tartışmalı kararlara imza atmıştı!  O hakem üç ay sonra yeniden maç aldı - Resim : 1
Ali Palabıyık

 

ÜÇ AY SONRA MAÇ ALDI

Bu maçın ardından uzun bir süre karşılaşma yönetmeyen Ali Palabıyık, 3 ay sonra yeniden maç aldı.  Palabıyık, MHK tarafından Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30 Nisan Pazar günü saat 16.00'da oynanacak Altınordu - Bandırmaspor karşılaşmasında düdük çalacak.

Palabıyık, 4 gün önce yani 24 Nisan Pazartesi günü ise Sakaryaspor ile Boluspor'un 1-1 berabere kaldığı müsabakada VAR koltuğunda oturmuştu.

Fenerbahçe – Adana Demirspor maçında tartışmalı kararlara imza atmıştı!  O hakem üç ay sonra yeniden maç aldı - Resim : 2