"Koç ve Löw Frankfurt'ta bir araya gelecek"

Sezon başında Vitor Pereira ile yola çıkan ancak istenileni alamayan sarı lacivertlilerde takımın başına sezon sonuna kadar İsmail Kartal geçti. Ancak gelecek sezonun hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Alman çalıştırıcı Löw ile bir araya gelecek.

"Koç ve Löw Frankfurt'ta bir araya gelecek"

Var Odası'nda Ertem Şener'in aktardığı bilgiye göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Frankfurt'ta Löw ile bir araya geldi ve gelecek sezon için son kez görüşmelerini gerçekleştirmek için bir araya gelecek.

Programda Löw'ün gelecek sezonda Fenerbahçe'de olacağını aktaran Şener, "Ali bey Almanya'ya Löw ile görüşmeye gitti. Löw gelecek yılda Fenerbahçe'nin başında olacak" dedi.

"Draxler ile ilgileniliyor"

Detayları aktaran Ertem Şener, "Löw, uzaktan Fenerbahçe'yi takip etmeye devam edecek. İsmail Kartal ile dirsek temasında bulunacak bu süreç içerisinde. Barcelona'nın da peşinde olduğu Draxler ile temas halinde olabileceği iddiası var ve onun dışında bir Alman futbolcu daha gündeminde bulunuyor Fenerbahçe'nin" ifadelerini kullanarak Ali Koç'un Almanya'da ki temaslarının devam edeceğini aktardı.