Ali Koç'a yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu'na Fazıl Say'dan olay yanıt: Anca Rize MV olursun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası yaptığı açıklamaya yanıt olarak tweet atan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dünyanın sayılı piyanistleri arasında yer alan Fazıl Say'dan beklenmedik bir yanıt geldi. Fazıl Say, İmamoğlu'na "Anca Rize MV olursun. (seçilirsen)" dedi. 

Ali Koç'a yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu'na Fazıl Say'dan olay yanıt: Anca Rize MV olursun

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamasının ardından paylaştığı tweete Fazıl Say'dan tepki geldi. Fazıl Say Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek bir yanıt paylaşımında bulundu.

Fazıl Say Ekrem İmamoğlu'na hitaben "Ama arkadaş İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (seçilirsen)" diye yazdı ve Fenerbahçe'yi etiketledi. 

Ali Koç'a yanıt veren İBB Başkanı İmamoğlu'na Fazıl Say'dan olay yanıt: Anca Rize MV olursun - Resim : 1

Ekrem İmamoğlu ne demişti?

Ekrem İmamoğlu, Fazıy Say'ın tepki gösterdiği paylaşımında "Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle…" yazarak Fenerbahçe tribününden kendisinin bir fotoğrafını paylaşmıştı.