Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki play-off final serisinin ikinci maçının hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacağı belli oldu.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisi 2. maçında Anadolu Efes'i ağırlayacak. Kanarya, 7 Haziran Salı günü oynanan serinin ilk maçını 85-76 kazanarak 1-0 öne geçti. Sarı-Lacivertliler aynı performansını ortaya koyarak kazanmayı ve 3. maça büyük bir avantajla çıkmayı amaçlıyor.

Micic'in kadroda yer alması beklenen Efes ise eşitliği yakalamayı ve saha avantajını kapmayı amaçlıyor. Üç galibiyet alan takımın şampiyonluğa ulaşacağı seride 3. karşılaşma ise 11 Haziran Cumartesi günü 19.00'da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes hangi kanalda?
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçını Mehmet Keseratar, Erşan Kartal, Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek. Bu akşam saat 20.30'da başlayacak ve Tivibu Spor 2 ile TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

Final vizesi aldı
Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 30 maçta 24 galibiyetle ilk sırada bitirdi. Sarı Lacivertliler, Play-Off turunda çeyrek finali Frutti Extra Bursaspor’a karşı 2-1, yarı finali ise Darüşşafaka’ya karşı 3-1 ile geçerek final vizesi aldı.

Anadolu Efes finale nasıl geldi?
Anadolu Efes, ING Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 23 galibiyet ve 7 yenilgiyle ikinci sırada tamamladı. Lacivert Beyazlılar, Play-Off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka’yı 2-1, yarı finalde ise Galatasaray Nef’i 3-2 geçerek finale yükseldi.

Play-Off final serisinin programı
Final serisinde 3 galibiyete ulaşan takım sezonu şampiyon tamamlayacak. İlk iki maça Fenerbahçe'nin ev sahipliği yaptığı final serisinin programı şöyle: