Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında Zenit’i farklı yendi! Motley, 19 sayıyla yıldızlaştı

Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında karşılaştığı Rus ekibi Zenit’i 75-60 mağlup etti. Sarı lacivertli takımda 19 sayı atan Motley, galibiyetin mimarlarından oldu.

Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında Zenit’i farklı yendi! Motley, 19 sayıyla yıldızlaştı

Fenerbahçe Beko, yeni sezonunun ilk hazırlık maçına evinde çıktı. Sarı-lacivertliler, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maçta Rus ekibi Zenit ile kozlarını paylaştı. Maça Yam Madar, Scottie Wilbekin, Tarık Biberovic, Nate Sestina ve Johnathan Motley beşiyle başlayan Fenerbahçe, ilk çeyreği 22-19 önde tamamladı.

Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında Zenit’i farklı yendi! Motley, 19 sayıyla yıldızlaştı - Resim : 1

FARK ÇİFT HANELERE ÇIKTI

Soyunma odasına ise 38-37 üstün giden sarı-lacivertliler, üçüncü periyotta farkı açtı ve bu bölümü 54-46 önde geçti. Son çeyreğin ilk bölümünde farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Beko, mücadeleden 75-60 galip ayrıldı.

MOTLEY YILDIZLAŞTI

Sarı-lacivertlilerde Motley 19, Sertaç 16, Melih 14, Tarık 10, Şehmus 6, Sestina 5, Madar 2, Calathes 2 ve Pierre de 1 sayıyla mücadele etti.

Fenerbahçe Beko, hazırlık maçında Zenit’i farklı yendi! Motley, 19 sayıyla yıldızlaştı - Resim : 2

5 İSİM MAÇTA FORMA GİYMEDİ

Fenerbahçe'de hafif sakatlıkları bulunan Nigel Hayes-Davis ile Tyler Dorsey, geçen sezonunun son bölümünde yaşadığı sakatlık sonrası tedavi ve bireysel çalışma programı devam eden Metecan Birsen ve Dünya Kupası’nda milli takımlarıyla görev yapan Georgios Papagiannis ve Marko Guduric bu karşılaşmada forma giymedi.

FENERBAHÇE BEKO'NUN HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

Fenerbahçe Beko'nun oynayacağı diğer hazırlık karşılaşmaları ise şu şekilde:

15 Eylül 17.00: Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika (Rodos)

16 Eylül 18.00: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos (Rodos)

21 Eylül 17.00: Fenerbahçe Beko - MBA Moskova (Moskova)