Fenerbahçe değeri bir ara 40 milyon euroluk 1,87'lik dev gözetleme kulesini listeye aldı. Temsilcisi İstanbul'da. Gelirse Süper Lig'de yer yerinden oynar

Fenerbahçe'ye 6 milyon euro değerinde 1,87'lik dev gözetleme kulesi geliyor. Gelirse Süper Lig'de Fenerbahçe'ye gol atan çıkmaz. Oyuncun menajeri İstanbul'a gelerek görüşmelere başladı.

Fenerbahçe değeri bir ara 40 milyon euroluk 1,87'lik dev gözetleme kulesini listeye aldı. Temsilcisi İstanbul'da. Gelirse Süper Lig'de yer yerinden oynar

Stoper mevkisinde Becao ve Djiku'nun sakatlanmasının ardından büyük bir çöküntü yaşayan Fenerbahçe, ikinci yarıda da ayı felaketi yaşamamak adına stoper arayışlarına başladı. 

Sarı lacivertlilerde adaylardan biri daha belli oldu. Fenerbahçe'ye 6 milyon euro değerinde 1,87'lik dev gözetleme kulesi geliyor. Gelirse Süper Lig'de Fenerbahçe'ye gol atan çıkmaz. Oyuncun menajeri İstanbul'a gelerek görüşmelere başladı. 

İSPANYA'DA FORMA GİYİYOR 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savić’i stoper adayları arasına ekledi. Oyuncunun temsilcisi Zarko Pelicic İstanbul’a geldi ve görüşmelerde bulundu.

Fenerbahçe değeri bir ara 40 milyon euroluk 1,87'lik dev gözetleme kulesini listeye aldı. Temsilcisi İstanbul'da. Gelirse Süper Lig'de yer yerinden oynar - Resim : 1

DEĞERİ 40 MİLYON EUROYA KADAR ULAŞMIŞTI

32 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Stefan Savic'in değeri bir dönem 40 milyon euroya kadar yükselmişti. Oyuncu için bugüne kadar ödenen en yüksek bonservis değeri ise 12 milyon euro. 

Fenerbahçe de bu transferi bonservisiyle bitirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Savic'in gelmesi durumunda Süper Lig'de yer yerinden oynayacak. Çünkü Fenerbahçe'nin savunma hattı bu sefer eksiksiz şekilde çok daha güçlü olacak.