Derbi öncesi ortalık karıştı! 'Demeç savaşları'

Süper Lig'de 17. hafta maçında Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın son dakikalarında Antalyaspor, Fernando'nun ayağından gol bulsa da bu karar ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu kararın ardından sosyal medyada ortalık karıştı.

Derbi öncesi ortalık karıştı! 'Demeç savaşları'

Süper Lig'de 17. hafta maçında Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın son dakikalarında Antalyaspor, Fernando'nun ayağından gol bulsa da bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu kararın ardından sosyal medyada ortalık karıştı. Kulüpler demeç savaşlarına girdi.

''Tuz koktu!''

Galatasaray, Fenerbahçe'nin Antalyaspor maçının sona ermesinden hemen sonra sosyal medya hesabından Sarı-Lacviertli ekibi etiketleyerek, ''Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce . Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim.'' paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe'den cevap

Fenerbahçe, Antalyaspor'a ofsayt verildiği pozisyonu sosyal medya hesabından yayınlayarak ''En yalın anlatımla, herkesin (!) anlayabileceği yaklaşımla…'' dedi.

 

Antalyaspor: "KARANLIĞIMSI GECE!"

Son dakikada golü iptal edilen Antalyaspor ise sosyal medya hesabından "Karanlığımsı gece" başlığıyla bir açıklama yayınladı.